Hold en app eller et websted ude af din hukommelse
Adgangskodeadministratorer, private vinduer, netbanker og videoopkald gemmes som standard aldrig.
I menulinjen kan du også sætte på pause i 15 minutter, 1 time eller indtil i morgen eller glemme de sidste 5 minutter.
- Åbn DejaVu › Indstillinger › Anonymitet.
- Klik på + under Optages aldrig.
- Vælg en app, eller skriv et websted.
- Fra nu af ser DejaVu væk, når det er på skærmen.
Skriv til os · [email protected] – vi svarer inden for to hverdage.