Пълно деинсталиране на DejaVu
Ако първо изтриете паметта си, изображенията, текстът и индексът за търсене изчезват заедно.
- Отворете DejaVu › Настройки › Поверителност и съхранение и изберете „Изтриване на всичко…“
- Излезте от DejaVu от лентата с менюта.
- Плъзнете DejaVu от папката „Приложения“ в кошчето.
- В Системни настройки (System Settings) › Поверителност и сигурност (Privacy & Security) премахнете DejaVu от „Запис на екрана“ (Screen Recording) и „Достъпност“ (Accessibility).